Geschiedenis

De ontwikkeling van Ruckus

Aanvankelijk ontwikkeld het topmerk Ruckus wifi-producten voor de grootzakelijke markt. Denk hierbij aan fabrieken, scholen, stadions. Later heeft Ruckus de Unleashed versie van hun wifi-accespoints in de markt gezet. Waar voorheen nog een aparte controller nodig was, is deze nu volledig geïntegreerd in elk accespoint afzonderlijk, maar met behoud van alle functionaliteiten. Dit gaf prijstechnisch een positieve ontwikkeling waardoor Ruckus Unleashed nu ook vaker wordt toegepast in het midden en kleinbedrijf.

Bekendheid en onderscheiding

Ruckus heeft vooral bekendheid vanwege innovaties op het gebied van slimme antennetechnieken en heeft door de jaren veel patenten op dit gebied verworven. Tevens is de apparatuur ongevoeliger voor storingen dan traditionele wifi-apparatuur vooral in drukke wifi-omgevingen. Ook op gebied van beheer blinkt Ruckus uit in eenvoud en duidelijkheid. Het managementsysteem geheel in het Nederlands of indien gewenst vele ander talen.

Ruckus heeft een zeer goede reputatie binnen de professionele wifi-wereld. Bedrijven als Duinrell, Radio 538 en Van der Valk hotels maken er gebruik van. De apparatuur voldoet aan de laatste wifi-normen haalt ruimschoots de huidige glasvezelsnelheden.

Akkro ICT
Wolfgarensweg 4
7846 TH Noord-Sleen

E :

T :  0591-361064
M : 06-51990256
M : 06-23960840

Openingstijden
Ma-vr 9:00-17:00 uur