Werkwijze

Om snel en doeltreffend het probleem vast te stellen van de slechte en/of trage wifi, doen we een storingsonderzoek. Onze werkwijze in het kort:

We testen vooraf de snelheid van de internetaansluiting via de bekabelde aansluiting. Om het wifi-probleem te analyseren maken we een proefopstelling met één of twee professionele wifi-toegangspunten. Hierna meten we de snelheid en stabiliteit van de wifi-proefopstelling. Op deze wijze kunnen we snel vaststellen of de problemen voortkomen uit de bestaande apparatuur of uit externe factoren zoals stoorsignalen (van buiten). Verdere metingen zijn in de praktijk dan vaak niet meer nodig.

Onafhankelijk advies

Veel bedrijven stellen voor om kosteloos een storingsonderzoek te doen bij een wifi-probleem.In de praktijk voelen velen zich daarna min of meer verplicht om akkoord te gaan met de oplossing en bijbehorende (soms hoge) kosten. Onze werkwijze is anders. Zo hanteren wij een vast bedrag voor storingsonderzoek inclusief proefopstelling met professionele wifi-toegangspunten. Met de proefopstelling krijgt u inzicht hoe wifi maximaal presteert in uw situatie.  Afhankelijk van onze bevindingen doen wij aanbevelingen en indien nodig een voorstel voor een oplossing.

Verder bent u vrij in de uitvoering en keuze van apparatuur. Uiteraard willen wij ook graag de opdracht voor u uitvoeren.

Akkro ICT
Wolfgarensweg 4
7846 TH Noord-Sleen

E :

T :  0591-361064
M : 06-51990256
M : 06-23960840

Openingstijden
Ma-vr 9:00-17:00 uur