Proefopstelling

Bij een proefopstelling plaatsen wij één of twee professionele wifi-toegangspunten. De wifi-toegangspunten worden zo verdeeld over de woning, dat er overal waar u wilt goede wifi is. Via kabels worden de wifi-punten gekoppeld aan het internetmodem.

Inzicht in het maximaal haalbare

Met deze opstelling kunnen wij laten zien wat er maximaal mogelijk is met uw bestaande internetaansluiting. Eventuele stoorzenders, zoals wifi-signalen van buiten, worden grotendeels of geheel ontweken door onze apparatuur. Als u met een mobiel apparaat door de woning loopt, zorgt de controller van het wifi-toegangspunt voor een naadloze overgang tussen de wifi-punten. Omdat de wifi-snelheid afhankelijk is van de zwakste schakel, krijgt u ook inzicht in hoe uw wifi-apparaten individueel presteren.

Gebruikte wifi-apparatuur

Tijdens het testen maken wij gebruik van wifiapparatuur van het Amerikaanse merk Ruckus. Dit merk heeft een zeer goede reputatie binnen de professionele wifi-wereld. Bedrijven als Duinrell, Radio 538 en Van der Valk hotels maken er gebruik van. De apparatuur is van het nieuwste type wifi 6 en haalt ruimschoots de huidige glasvezelsnelheden.

Beamflex+ en ChannelFly technologie

Onze wifi-toegangspunten zijn uitgerust met speciale antennes. Met deze zogeheten Beamflex+ technologie kan maar liefst tot 4000 verschillende antennepatronen worden opgebouwd. De slimme antennes omzeilen storingen en zorgen voor een snelle en stabiele verbinding. Zo wordt voortdurend het meest optimale pad richting uw wifi-apparaten bepaald. Tevens beschikken de wifi-toegangspunten over ChannelFly technologie. Dit houdt in dat het apparaat de beste kanalen selecteert die met de minste storing. Bovendien schakelt het apparaat razendsnel tussen de kanalen, zo wordt de hoogste capaciteit behaald.

Akkro ICT
Wolfgarensweg 4
7846 TH Noord-Sleen

E :

T :  0591-361064
M : 06-51990256
M : 06-23960840

Openingstijden
Ma-vr 9:00-17:00 uur